210 g smör
200 g socker
275 g mjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk hjorthornssalt löst i en msk vatten
Smöret brynes försiktigt under omrörning. Detta upphälles i en skål och sockret ihälles medan smöret är varmt. Skålen ställes i ett fat kallt vatten och blandningen röres tills den blivit fullkomligt kall, ljus och pösig. Hjorthornssaltet tillsättes, vaniljsocker och mjöl iröres. Formas med ett par teskedar och gräddas på dubbla plåtar i svag ugnsvärme!
200 g socker
275 g mjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk hjorthornssalt löst i en msk vatten
Smöret brynes försiktigt under omrörning. Detta upphälles i en skål och sockret ihälles medan smöret är varmt. Skålen ställes i ett fat kallt vatten och blandningen röres tills den blivit fullkomligt kall, ljus och pösig. Hjorthornssaltet tillsättes, vaniljsocker och mjöl iröres. Formas med ett par teskedar och gräddas på dubbla plåtar i svag ugnsvärme!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar