Mördeg:
2 hg smör
5 dl mjöl
2 msk socker
2 ägg
2 tsk bakpulver
Sylt:
2 dl hallonsylt
Kokossmet:
2 msk smör
2 ägg
2 dl socker
4 dl kokosflingor
4 tsk vaniljsocker
Tryck ut mördegen i en liten långpanna (30x40 cm). Bred på sylten ovanpå och till sist kokossmeten. Grädda i 225° C i ca 20 minuter.
(Det här receptet har jag fått av min favoritmoster.)
2 hg smör
5 dl mjöl
2 msk socker
2 ägg
2 tsk bakpulver
Sylt:
2 dl hallonsylt
Kokossmet:
2 msk smör
2 ägg
2 dl socker
4 dl kokosflingor
4 tsk vaniljsocker
Tryck ut mördegen i en liten långpanna (30x40 cm). Bred på sylten ovanpå och till sist kokossmeten. Grädda i 225° C i ca 20 minuter.
(Det här receptet har jag fått av min favoritmoster.)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar