4 ½ dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
1 dl kokmarsanpulver
1 ½ dl socker
250 g smör
Fyllning
Fast sylt, gärna hallon eller blåbär
Allt blandas på bakbordet till en deg. Rulla till bollar som läggs i muffinsformar. Gör en fördjupning i varje kaka med fingret och lägg i en klick sylt med hjälp av en tesked.
Grädda i 200 grader i 15 minuter.
1 ½ tsk bakpulver
1 dl kokmarsanpulver
1 ½ dl socker
250 g smör
Fyllning
Fast sylt, gärna hallon eller blåbär
Allt blandas på bakbordet till en deg. Rulla till bollar som läggs i muffinsformar. Gör en fördjupning i varje kaka med fingret och lägg i en klick sylt med hjälp av en tesked.
Grädda i 200 grader i 15 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar